Anal Thunder

Anal Thunder on suomalainen Lappeenrannassa vuonna 1997 perustettu punk-yhtye. Viina ja alkoholi ovat yleensä yhtyeessä vaikuttava tekijä ja sekä biisien nimet että sanoitukset liittyvät yleensä päihteisiin. Tästä esimerkkinä laulut ”War on alcohol”, ”Kids on Alcohol” ja ”Drink Myself to Death”.

Tarkoituksella provosoivat sanoitukset eivät kannusta ketään alkoholin liialliseen käyttämiseen, ellei halua känniääliön leimaa. Alunperin huumoribändinä tunnetun yhtyeen sanoitukset ovat ajan mittaan muuttuneet kantaaottavammiksi ja niihin on tullut sisältöä eritavalla kuin aiemmin. Tämä johtunee siitä, että yhtyeen jäsenille on tullut lisää ikää ja bändin potentiaali on kasvanut.

Yhtyeelle on tyypillistä, että he lainaavat melodioita toisten yhtyeiden kappaleilta. He ovat myös tehneet covereita muun muassa biiseistä Boys (Summertime Love) ja Poison (Alice Cooper).

Yhtyeessä soittavat Ultima Foole – laulu, Jutila – kitara, El Loso – kitara, Teenage – basso, Pulju – rummut ja Milka – viulu, laulu. Julkaistut studioalbumit ovat Cheap Wine and Quality Time (2003), Table for One (2006),4 AM. Illusion (2008) ja Time of Your Life (2010).